Skip to content

Donaties

Onze stichting is gedeeltelijk afhankelijk van donaties. Deze donaties worden hoofdzakelijk gebruikt om de geselecteerde wensen die we binnen krijgen via onze website te financieren. Tevens gebruiken we een deel van de donaties om benefietavonden en andere acties om geld in te zamelen te bekostigen.

Donaties die we krijgen zijn veelal gelddonaties maar ook andere vormen van donatie worden zeer op prijs gesteld.

 

Donatie van goederen

Het doneren van goederen is ook een mogelijkheid. Op onze benefietavonden organiseren wij een loterij, waarmee prijzen die beschikbaar zijn gesteld door onze sponsoren en zijn gedoneerd, kunnen worden gewonnen.

Ook sommige wensen kunnen worden verwezenlijkt door simpelweg een donatie van goederen.

 

Hoe te doneren

Als U een donatie wilt doen ten gunste van onze stichting kunt U gebruik maken van iDeal. Klik hiervoor op de gewenste button onderaan deze pagina op het gewenste bedrag en dan wordt U doorverwezen naar onze beveiligde betaalomgeving. Hier kunt U kiezen voor een betaling middels iDeal.

Wilt U een donatie doen die meer bedraagd dan € 50,00 neem dan vooraf contact met ons op door middel van ons contactformulier. Als U dan aangeeft welk bedrag U graag zou willen doneren, sturen wij U een aangepaste betaallink toe waarmee U de donatie kunt voltooien.