Skip to content

Benefietavonden

Meerdere keren per jaar organiseren wij benefietavonden met tal van artiesten. Dit is een van de hoofdactiviteiten van onze stichting om geld in te zamelen om ingestuurde wensen via onze website te verwezenlijken. Alle opbrengsten gaan volledig naar de Candy Divine Foundation.

 

Aankomende benefietavonden

Voor een overzicht van onze benefietavonden verwijzen wij U graag naar onze pagina waar onze agenda gepresenteerd is.
Hier vind U alle evenementen en acties die door onze organisatie worden georganiseerd.

 

Kaartverkoop

De kaartverkoop voor deze avonden geschied vooraf op de desbetreffende locaties waar het evenement wordt gehouden en in sommige gevallen bij andere horecagelegenheden. Uiteraard kunnen kaarten bij beschikbaarheid nog aan de deur gekocht worden.

Voor een compleet overzicht van de locaties om kaarten te bemachtigen kunt U kijken op de pagina kaartverkoop op onze website. 

 

Artiesten

De benefietavonden worden kleurrijk ingevuld door medewerking van vele artiesten.
Wij zijn deze artiesten daarom ook meer dan dankbaar om onze stichting te steunen en de benefietavonden iedere keer weer tot een succes te maken !

 

Loterij

Op onze benefietavonden is, wanneer mogelijk, een loterij een onderdeel van de avond.
Hiervoor kunt U op de avond zelf loten verkrijgen om kans te maken op de leuke prijzen die beschikbaar worden gesteld door onze sponsoren en eventueel door middel van donatiesworden verworven.

Prijzen worden uiteraard uitgereikt onder leiding van Candy Divine, die uiteraard op al onze benefietavonden aanwezig is.